Invitasjon

Næringspolitisk dialog og nettverk for mat og drikke 2/9

Næringspolitisk dialogmøte med NHO om mat og drikke 2. september
 

Alle har gode ønsker for verdikjeden for mat, men hva skal til for å lykkes sammen, og hvordan kan vi øke rekrutteringen til mat- og måltidsbransjen? 


Velkommen som aktiv deltaker eller publikum i anledning høstens Stortingsvalg til et arrangement om kompetanse og verdiskaping i regi av NHO Vestfold og Telemark. Arrangementet er et samarbeid med NHO Mat og drikke og Ungt Entreprenørskap.  

Arrangementet er tredelt, og det er mulig å velge deltakelse på en, to eller alle tre deler av arrangementet: 
 
  • 15.00 – 17.00: Panel og næringspolitisk dialog mellom politikere og bedriftsledere. Petter Haas Brubakk, Gunnar Bakke og Ingunn Jordheim deltar fra NHO Mat og drikke
  • 17.30 - 19.00: Aktivt møte med fokus på strategier for jobbskaping og entreprenørskap. Ungt Entreprenørskap og ungdomsbedrifter deltar for å dele historier om sine produkter fra jord til bord
  • 19.30 - 21.00: Middag med lokale råvarer på Hotell Klubben sammen med deltakere, bedriftsledere og andre som følger "Skjærgårdsmatuka".

Vi har satt en grense på 100 deltagere, men antall vil være avhengig av smittevernreglene i september. Om situasjonen krever det vil arrangementet gjennomføres på Teams og strømmes i samarbeid med lokale medier. 

Ønsker du overnatting? 
Du kan bestille overnatting på Hotel Klubben til NOK 995,- for en natt. 
Bestillingskode: SGM21 

For bestilling: 
Vibeke Klevjer 
Telefon 95 70 55 95/33 35 97 00 
 
Vi håper du har anledning til å delta. 
Velkommen! 
 

Hvis du ikke ser boksen for påmelding, klikk her

 
NHO Vestfold og Telemark

Kontakt oss

nho.no/vestfold og telemark